Nä­kö­vam­mais­ten liiton palvelut ko­ro­na­ti­lan­tees­sa

Palvelemme normaalisti puhelimitse ja sähköpostitse. Tarkista tältä sivulta toimintamme muutokset.

Näkövammaisten liiton toimintaa on sopeutettu koronavirustilanteen vuoksi ja viranomaisohjeiden mukaisesti.

Seuraamme koronavirukseen (COVID-19) liittyviä viranomaisohjeita päivittäin, ja liitossa toimii koronatyöryhmä, joka antaa suositukset liiton toiminnalle viranomaisohjeiden pohjalta. Työmme jatkuu muuttuvissa olosuhteissa, jotta suojaamme asiakkaitamme, kumppaneitamme ja työntekijöitämme korona-altistukselta.

Tätä sivua päivitetään aina tarpeen mukaan.

Näkövammaisten liitto tiedottaa

Näkövammaisten liitto tiedottaa uusista palvelumuodoistaan sekä muutoksista toimintaansa seuraavissa kanavissa:

Asiantuntija-, neuvonta- ja jäsenpalvelut

Palvelemme asiakkaitamme normaaliin tapaan puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyksin. Kaikki yhteystietomme löydät tältä sivulta, ja tässä vielä oikopolut muutamien asiantuntijoidemme yhteystietoihin:

Sovitut tapaamiset ja kokoukset pyritään järjestämään etäyhteydellä tai puhelimitse tai siirtämään myöhempään ajankohtaan. Viranomaisten ohjeiden mukaisesti vältämme kasvokkain tapahtuvia kohtaamisia. Olemme silti täällä teitä varten, joten ollaan yhteydessä!

Iiris-keskus

Kaikki Iiriksen yleisötilaisuudet on toistaiseksi peruttu.

Iiriksessä toimii Näkövammaisten liiton lisäksi monia muitakin organisaatioita. Kukin niistä päättää itsenäisesti toimintansa jatkumisesta ja tiedottaa siitä omissa kanavissaan.

Tapahtumat

Näkövammaisten liitto on poikkeusaikana järjestänyt tapahtumia ja tilaisuuksia, joihin voi osallistua omalta kotisohvalta. Seuraa tiedotustamme esimerkiksi webinaareista tältä sivulta sekä sosiaalisen median kanaviltamme (Facebook- Ulkoinen linkki, Twitter- Ulkoinen linkki).

Yhdistykset tiedottavat omia jäseniään toiminnan jatkumisesta.

Seuraathan tiedotustamme muidenkin tapahtumiemme suhteen. Pahoittelemme peruuntumisten aiheuttamaa harmia!

Kuntoutus-Iiris

Opaskoirakoulu

Opaskoirakoulu- Ulkoinen linkki jatkaa toimintaansa normaalisti. Opaskoirakoulu tekee päätökset koiran luovutuksista huomioiden koiran haltijan terveydentilanteen.

Lisätietoja: Opaskoirakoulun päällikkö Vesa Väkeväinen, p. 050 368 4874, vesa.vakevainen@opaskoirakoulu.fi

Taktiilin painotuotanto

Taktiilin- Ulkoinen linkki tuotanto jatkuu normaalisti. Pistekirjoituslehdet, -tiedotteet ja muu materiaali on tilattavissa kuten ennenkin, samoin printti- ja opastetuotteet.

Taktiili noudattaa erityistä huolellisuutta asiakkaiden ja henkilökunnan suojelemiseksi. Toistaiseksi emme ota asiakkaita vastaan henkilökohtaisesti. Tilausten vastaanotto tapahtuu puhelimitse ja sähköpostitse.

Toimitamme tilatut tuotteet postitse. Iiris-kiinteistössä toimiville yrityksille ja yhteisöille toimitamme valmiit tilaukset sovittuun noutopisteeseen.

Tilaukset ja tarjouspyynnöt: taktiili@nkl.fi.

Lue myös

Lisätietoja

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja arvioimme toimia tarvittaessa uudelleen viranomaisten ohjeiden ja suositusten mukaan. Seuraathan ajantasaista tiedotustamme verkkosivuiltamme ja sosiaalisen median kanavistamme.

Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme.

Kerromme mielellämme lisää:


Sivu päivitetty