Avoimet työpaikat

Meillä tehdään tärkeää työtä iloisessa porukassa. Olisitko sinä yksi meistä?
Kolme nuorta, hymyilevää aikuista kahvilassa.

Tällä sivulla

Näkövammaisten liitto on näkövammaisten etujärjestö, joka toimii maamme näkövammaisten oikeuksien valvojana, näkövammaisuuden asiantuntijana ja erityispalvelujen tuottajana. Työntekijöitä liitossamme on noin 130 ja koko näkövammajärjestössä (liitto ja sen jäsenyhdistykset) noin 180. Tutustu Näkövammaisten liittoon ja jäsenyhdistyksiimme.


Avoimet työpaikat Näkövammaisten liitossa

Suorita siviilipalveluksesi meillä

Näkövammaisten liitto ry hakee kahta siviilipalvelushenkilöä työskentelemään Iiris-keskuksessa Helsingin Itäkeskuksessa aamu- ja iltavuorossa. Työhön kuuluu näkövammaisten avustamista mm. ruokalassa, asiakkaiden juoksevien asioiden hoitamista, osallistumista lasten ohjelmien toteuttamiseen ja pienimuotoisia siivous- ja huoltotöitä.

Siviilipalvelushenkilöltä edellytetään yhteistyökykyä, palvelualttiutta, oma-aloitteellisuutta ja reipasta asennetta työhön. Aiempaa koulutusta sosiaali- ja hoitoalalta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi työnhaussa. Annamme työn alkaessa koulutusta mm. näkövammaisuudesta.

Palveluspaikka tarjoaa tarvittaessa asunnon ja ateriat palveluspaikalla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja hae mielekkääseen työhön mukavassa porukassa!

Työpaikan osoite:
Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Ota yhteyttä:
majoituksen päällikkö Seija Viitanen / Näkövammaisten liitto ry
p. 09 3960 4431
seija.viitanen@nkl.fi


Avoimet työpaikat yhdistyksissämme

Jäsenpalvelusihteeri, Fysioterapia-alan Näkövammaiset ry

Fysioterapia-alan Näkövammaiset ry- Ulkoinen linkki on valtakunnallinen yhdistys, joka toimii fysioterapia-alalla työskentelevien näkövammaisten etujärjestönä. Yhdistys toimii asiantuntijana fysioterapia-alaa koskevissa kysymyksissä sekä tuottaa alalla työskentelevien näkövammaisten tarvitsemia palveluja heidän toimintaedellytystensä ja yhteiskunnallisen tasa-arvon parantamiseksi.

Haemme yhdistykseemme jäsenpalvelusihteeriä, jonka työhön kuuluu mm. jäsenpalvelu, jäsenlehden ja -julkaisujen kirjoittamista, jäsenkyselyiden tekeminen, someviestintä, kotisivujen ylläpito ja toiminnan suunnittelu, seuranta ja arviointi.

Jäsenpalvelusihteeri vastaa koulutusten suunnittelusta ja järjestelyistä sekä toimii avustajana koulutuksissa ja muissa tapahtumissa. Tehtäviin kuuluu myös fysioterapia-alan koulutusmateriaalien muokkaaminen näkövammaisille sopivaan muotoon sekä ammatillisen materiaalin etsiminen ja välittäminen. Työhön kuuluu satunnaisesti viikonlopputöitä.

Edellytämme hakijalta terveydenhuolto- tai fysioterapia-alan (esim. fysioterapeutti, koulutettu hieroja) koulutusta ja fysioterapia-alan tuntemusta sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua. Lisäksi toivomme ICT-osaamista, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä sekä kiinnostusta näkövammaistyöhön.

Palkkaus sosiaalialan järj. TES, vaativuusluokka 4.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona osoitteeseen toimisto@fanry.fi, viimeistään 15.11.2020. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa to 22.10. klo 9–11 ja ma 26.10. klo 14–16 puheenjohtaja Nina Kilpiä p. 040 547 0938.


Sivu päivitetty