Avoimet työpaikat

Meillä tehdään tärkeää työtä iloisessa porukassa. Olisitko sinä yksi meistä?
Kolme nuorta, hymyilevää aikuista kahvilassa.

Tällä sivulla

Näkövammaisten liitto on näkövammaisten etujärjestö, joka toimii maamme näkövammaisten oikeuksien valvojana, näkövammaisuuden asiantuntijana ja erityispalvelujen tuottajana. Työntekijöitä liitossamme on noin 130 ja koko näkövammajärjestössä (liitto ja sen jäsenyhdistykset) noin 180. Tutustu Näkövammaisten liittoon ja jäsenyhdistyksiimme.


Avoimet työpaikat Näkövammaisten liitossa

Etsimme kuukausilahjoitusvastaavaa

Oletko kokenut varainhankinnan ammattilainen ja innostut uuden luomisesta? Onko sinulla kokemusta yksityisvarainhankinnasta? Palatko halusta päästä tekemään unelmiesi kuukausilahjoitusohjelmaa? Tämä on tilaisuutesi: olemme perustamassa uutta lahjoituskanavaa, ja sinä tulet olemaan sen kapteeni!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta varainhankinnan osaajaa vastaamaan Näkövammaisten liiton kuukausilahjoitusohjelmasta. Vastaat 30-vuotisen Annansilmät-keräyksen uuden kuukausilahjoitusohjelman perustamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisuudesta.

Tehtävässä suunnittelet ja kehität Näkövammaisten liiton varainhankintaa uuden, kunnianhimoisen varainhankintastrategian ohjaamana ja yhteystyössä varainhankinta- ja viestintätiimien kanssa. Vastaat kuukausilahjoitusohjelman sisällön suunnittelusta, tuotannosta ja kampanjoiden toteutuksesta. Rekrytoit uusia kuukausilahjoittajia ja vahvistat nykyisten lahjoittajien suhdetta toimintaamme. Raportoit tehtävästä varainhankintapäällikölle.

Edellytämme hakijalta

 • Vähintään viiden vuoden työkokemusta yksityisvarainhankinnan parissa.
 • Kokemusta palvelumuotoilusta ja tuloksellista näyttöä kuukausilahjoitusohjelman hallinnasta ja kehittämisestä.
 • Kykyä luoda uutta sisältöä varainhankinnan kokonaisuuteen ja valmiutta kasvattaa lahjoittajarekisteriä.
 • Terävää kynää ja kykyä tiivistää Näkövammaisten liiton työ lahjoittajia innostaviksi viesteiksi.
 • Lahjoittajatietojen analysointitaitoja ja tietoon perustuvaa päätöksentekoa. Kokemus Salesforce-järjestelmästä katsotaan eduksi.
 • Tuntemusta varainhankinnan toimittajista, markkinointikanavista ja medioista.
 • Innostut uuden kehittämisestä ja työskentelet tehokkaasti itsenäisesti ja mutkitta monimuotoisessa työyhteisössämme. Arvostamme kykyä pistää kädet saveen näkövammaisten aseman parantamiseksi.
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia työssä hankittuja taitoja.

Tarjoamme sinulle

 • Kehityspainotteisen tehtävän, jossa pääset luomaan uutta varainhankintakanavaa ja siten vaikuttamaan vahvasti oman työsi sisältöön.
 • Nykyaikaiset työkalut, hyvät resurssit ja valmiin lahjoittajarekisterin.
 • Mahdollisuuden ideoida, luoda ja kasvattaa kuukausilahjoitusohjelma, jonka olet aina halunnut toteuttaa.
 • Luotetun ja konkreettisen varainhankintakohteen, jonka työn myötä tuhannet näkövammaiset saavat apua yhdenvertaisen arjen elämiseen.
 • Innostuneen ja energisen työyhteisön sekä inspiroivan työpaikan Palvelukeskus Iiriksessä.

Paikka täytetään mahdollisimman pian, aloituspäivä sopimuksen mukaan. Palkkaus TES:n mukaan, hakijan kokemus huomioiden.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen.

Työpaikka sijaitsee Palvelukeskus Iiriksessä- Ulkoinen linkki Itäkeskuksessa metroaseman välittömässä läheisyydessä. Teemme joustavasti myös etätöitä.

Otatko haasteen vastaan? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viim. 14.2.2021 osoitteeseen katariina.schmidt@nkl.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintapäällikkö Katariina Schmidt ke 27.1.2021 klo 10–12 tai to 4.2.2021 klo 12–14 p. 050 361 2203.

Haemme digineuvojaa

Haemme digituen tiimiimme osa-aikaista digineuvojaa (työaika 60 %, 22,5 t/viikko) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Osallistut digitukitiimin jäsenenä näkövammaisten apuvälineiden ja digipalveluiden käytön neuvontaan ja asiakaspalveluun puhelimitse ja verkossa. Tehtäviisi kuuluu myös kohderyhmämme digitaitojen kehittämistä tukevien saavutettavien verkkosisältöjen itsenäinen toimittaminen sekä monikanavainen viestintä verkkopalveluiden saavutettavuudesta.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä tiiviissä tiimissä mielenkiintoisessa työpaikassa. Tällä hetkellä digitukitiimi työskentelee etänä. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itäkeskuksessa palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä. Tarjoamme työntekijöillemme maksuttoman kuntosalin käytön ja edullisen työpaikkaruokailun.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on

 • soveltuva koulutus esimerkiksi tietojenkäsittelyn, opetuksen tai viestinnän alalta
 • työkokemusta näkövammaisten käyttäjien ict-apuvälineiden tuesta, digitaitojen ohjaamisesta tai verkkoviestinnästä
 • erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot suomen kielellä
 • oma-aloitteisuutta ja valmiutta joustavaan tehtävänkuvaan tiimin jäsenenä
 • valmiutta itsenäiseen perehtymiseen ja tiedonhakuun suomeksi ja englanniksi.

Arvostamme kokemusta ja todennettua osaamista myös seuraavilta osaamisalueilta:

 • ryhmätyö- ja etäosallistumisalustat, Microsoft 365, Google G Suite
 • ruudunluku- ja suurennusohjelmat, mobiililaitteiden käyttöaputoiminnot sekä näkövammaistyö
 • digitaalinen viestintä, julkaisujärjestelmät ja web-käyttöliittymät, verkkopalveluiden saavutettavuus, WCAG
 • kirjallisten ohjeiden tai oppimateriaalin itsenäinen tuottaminen
 • saavutettavien verkkosisältöjen ja webinaarien tuottaminen ja sisällöntuotanto
 • projektityöskentely ja projektinhallinta
 • omakohtainen kokemus näkövammaisuudesta.

Valtaosa työstä on mahdollista tehdä etätyönä.

Palkkaus muodostuu sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan (vaativuusryhmä 4). Osa-aikaisen tehtävän palkka on noin 1400 euroa/kk, johon lisätään työkokemukseen ja todennettuun osaamiseen perustuva henkilökohtainen palkanosa.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Lähetä vapaamuotoinen, lyhyt suomenkielinen hakemus viim. 31.1.2021 osoitteessa https://www.turvaposti.fi/viesti/iiro.nummela@nkl.fi- Ulkoinen linkki. Liitä hakemukseen myös ansioluettelosi.

Tiedustelut 18.1. klo 12–14 ja 28.1. klo 14–16 palvelupäällikkö Iiro Nummela, p. 09 3960 4716.

Suorita siviilipalveluksesi meillä

Näkövammaisten liitto ry hakee kahta siviilipalvelushenkilöä työskentelemään Iiris-keskuksessa Helsingin Itäkeskuksessa aamu- ja iltavuorossa. Työhön kuuluu näkövammaisten avustamista mm. ruokalassa, asiakkaiden juoksevien asioiden hoitamista, osallistumista lasten ohjelmien toteuttamiseen ja pienimuotoisia siivous- ja huoltotöitä.

Siviilipalvelushenkilöltä edellytetään yhteistyökykyä, palvelualttiutta, oma-aloitteellisuutta ja reipasta asennetta työhön. Aiempaa koulutusta sosiaali- ja hoitoalalta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi työnhaussa. Annamme työn alkaessa koulutusta mm. näkövammaisuudesta.

Palveluspaikka tarjoaa tarvittaessa asunnon ja ateriat palveluspaikalla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja hae mielekkääseen työhön mukavassa porukassa!

Työpaikan osoite:
Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Ota yhteyttä:
asiakaspalvelu- ja majoituspäällikkö Seija Viitanen / Näkövammaisten liitto ry
p. 09 3960 4431
seija.viitanen@nkl.fi


Avoimet työpaikat yhdistyksissämme

Suomen Kuurosokeat etsii erityisasiantuntijaa

Suomen Kuurosokeat ry hakee erityisasiantuntijaa, syntymästään kuulonäkövammaisten ja kuurosokeiden vuorovaikutuksen ja kommunikaation taitajaa, kommunikaatiopalveluihin.

Kommunikaatiopalvelut on kuurosokeusalan erityisosaamisen keskus, joka kehittää kuurosokeiden / kuulonäkövammaisten kommunikaatioita ja tuottaa opetusmateriaaleja kaiken ikäisille kuurosokeille ja kuulonäkövammaisille, lähipiireille sekä alalla työskenteleville. Yksikkö tarjoaa kommunikaatiomenetelmien käytön koulutusta ja -ohjausta sekä koordinoi opetuksen suunnittelua.

Viimeinen hakupäivä on 25.1.2021.

Lisää tietoa löytyy Suomen Kuurosokeat ry:n verkkosivuilta- Ulkoinen linkki.


Sivu päivitetty