Siirry pääsisältöön

Avoimet työpaikat

Meillä tehdään tärkeää työtä iloisessa porukassa. Olisitko sinä yksi meistä?
Kolme nuorta, hymyilevää aikuista kahvilassa.

Tällä sivulla

Näkövammaisten liitto on näkövammaisten etujärjestö, joka toimii maamme näkövammaisten oikeuksien valvojana, näkövammaisuuden asiantuntijana ja erityispalvelujen tuottajana. Työntekijöitä liitossamme on noin 130 ja koko näkövammajärjestössä (liitto ja sen jäsenyhdistykset) noin 180. Tutustu Näkövammaisten liittoon ja jäsenyhdistyksiimme.

Etsimme pääkirjanpitäjää

Näkövammaisten liitto etsii pääkirjanpitäjää, joka on vastuussa liiton ja konserniyhtiöiden (Koy Iiris, Annanpura Oy) taloushallinnon keskeisistä tehtävistä (kirjanpito, tilinpäätös, konsernitilinpäätös, budjetointiin osallistuminen). 

Työtehtäviisi pääkirjanpitäjänä kuuluu monipuolisesti erilaisia taloushallinnon tehtäviä kuten kirjanpitoa, raportointia johdolle, viranomaisille ja asiakkaille, tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadintaa, käyttöomaisuuskirjanpitoa sekä raporttien ja taloushallinnon kehittämistä. Lisäksi opastat ja neuvot taloushallintotehtäviä tekeviä työntekijöitä.

Käytämme taloushallinto-ohjelmana Netvisoria, jonka pääkäyttäjänä tulet toimimaan. Arvostamme STEA-avustusosaamista (hakemusmenettely, vuosiselvitykset ja raportointi).

Työpaikka sijaitsee Helsingissä, näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä, Itäkeskuksessa metroaseman välittömässä läheisyydessä. Etätyön tekemien on mahdollista ja käytössämme on liukuva työaika. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Tarjoamme monipuolisen taloushallinnon tehtäväkentän, jossa saat vastuullesi moninaiset itsenäisesti hoidettavat taloushallinnon tehtävät. Tulet olemaan osa neljän hengen taloustiimiä.

Näkövammaisten liitto huolehtii työntekijöidensä viihtyvyydestä sekä kehittymismahdollisuuksista. Tarjoamme kulttuuri- ja liikuntaedun sekä kattavat työterveyshuollon palvelut työntekijöillemme. Kannustamme myös työntekijöitä ammatilliseen kehittymiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen.

Käytössä olevat ohjelmistot ja työkalut ovat nykyaikaisia ja tukevat tehokasta työskentelyä.

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä, mieluiten muutaman vuoden ajalta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä pärjää hyvin tilinpäätöstaitoinen ja kokenut kirjanpitäjä, jolla on reilu ja aikaansaava työote.

Myös rutiinit ovat tärkeä osa työtäsi, mutta niiden hallitsemisen lisäksi toivomme, että sinulla on ratkaisukeskeinen ajattelutapa, ja haluat ymmärtää sisäisten asiakkaidesi toimintaa myös laajemmin. Näiden, kuten muidenkin kehittymistäsi tukevien tavoitteiden saavuttamisessa autamme ja tuemme sinua.

Arvostamme energistä asiakaspalveluasennetta, joustavuutta ja tiimityöskentelytaitoa.

Olet tarkka ja tunnollinen ja tuot ajatuksesi rohkeasti esille tiimissä. Haluat kehittyä ja kehittää.

Lisätiedot ja hakeminen: 

Käytössämme on sosiaalialan järjestöjen työehtosopimus, ja palkka sijoittuu vaativuusryhmään 5. Palkkarakenteeseen kuuluu lisäksi kokemuslisä, henkilökohtainen lisä sekä erityistekijälisä, jotka muotoutuvat palkattavan henkilön työkokemuksen ja osaamisen perusteella.

Lähetä hakemus 7.10.2022 mennessä osoitteeseen vesa.tuunainen@nkl.fi. Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana ja päätökset tehdään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä Vesa Tuunaiselta numerosta 050 357 8146 tai sähköpostitse vesa.tuunainen@nkl.fi.


Lastenohjaajia keikkatyöhön

Näkövammaisten liiton Kuntoutus-Iiris etsii lastenohjaajia keikkatyöhön. Tarjoamme mielenkiintoista ja kehittävää työtä lasten parissa Iiris-keskuksessa.

Järjestämme kuntoutusta näkö- ja monivammaisille lapsille ja heidän perheilleen Helsingin Itäkeskuksessa. Kuntoutus toteutetaan yleensä viiden vrk:n jaksoissa maanantaista perjantaihin noin joka toinen viikko. Lastenohjaajan työpäivän pituus on noin seitsemän tuntia noina päivinä.

Etsimme lapsiin suuntautuneita lähihoitajaopiskelijoita, toimintaterapeuttiopiskelijoita, jo ammattiin valmistuneita tai vakituisen työuransa päättäneitä henkilöitä.

Tarjoamme mielenkiintoista ja kehittävää työtä lasten parissa, mukavan työtiimin ja erinomaisen työskentely-ympäristön Iiris-keskuksessa- Ulkoinen linkki.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tai laita hakemus:

seija.viitanen@nkl.fi
p. 09 3960 4431
Kuntoutus-Iiris / Seija Viitanen, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki


Suorita siviilipalveluksesi meillä

Näkövammaisten liitto ry hakee kahta siviilipalvelushenkilöä työskentelemään Iiris-keskuksessa Helsingin Itäkeskuksessa aamu- ja iltavuorossa. Työhön kuuluu näkövammaisten avustamista mm. ruokalassa, asiakkaiden juoksevien asioiden hoitamista, osallistumista lasten ohjelmien toteuttamiseen ja pienimuotoisia siivous- ja huoltotöitä.

Siviilipalvelushenkilöltä edellytetään yhteistyökykyä, palvelualttiutta, oma-aloitteellisuutta ja reipasta asennetta työhön. Aiempaa koulutusta sosiaali- ja hoitoalalta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi työnhaussa. Annamme työn alkaessa koulutusta mm. näkövammaisuudesta.

Palveluspaikka tarjoaa tarvittaessa asunnon ja ateriat palveluspaikalla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja hae mielekkääseen työhön mukavassa porukassa!

Työpaikan osoite:
Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Ota yhteyttä:
asiakaspalvelu- ja majoituspäällikkö Seija Viitanen / Näkövammaisten liitto ry
p. 09 3960 4431
seija.viitanen@nkl.fi


Avoimet työpaikat yhdistyksissämme

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä. Seuraathan myös näkövammaisyhdistysten omia verkkosivuja.