Näkövammaisten Liitto logoNäkövammaisten Liitto logo
Näkövammaisten Liitto logoNäkövammaisten Liitto logo

Uu­tis­kir­jeet

Pysy ajan tasalla tuoreimmista uutisista ja ajankohtaisista asioista! Tutustu Näkövammaisten liiton uutiskirjeisiin.
Kaksi naista hymyilee viljapellon keskellä, toisella kädessään taiteltu valkoinen keppi.

Tässä osiossa

Oikeuksienvalvonta tiedottaa

Näkövammaisten liiton oikeuksienvalvonnan kuukausitiedotteessa kerrotaan ajankohtaisista näkövammaisten palveluihin, tukiin ja arkeen liittyvistä asioista. Uusimmat kuukausitiedotteet löytyvät Sosiaaliturva ja neuvonta -sivulta sekä Tiedotteet-osiosta.

Oikeuksienvalvonta tiedottaa -kuukausitiedotetta ei voi tilata omaan sähköpostiin, mutta seuraa Näkövammaisten sosiaaliturva ja palvelut -Facebook-sivua- Ulkoinen linkki ja näet kuukausitiedotteen ensimmäisten joukossa.

Uutiskirje lasten ja nuorten perheille

Näkövammaisten liiton oikeuksienvalvonnan uutiskirje on tarkoitettu näkövammaisten lasten ja nuorten perheille. Uutiskirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa.

Periskooppi – uutiskirje jäsenyhdistyksille

Periskooppi on keväästä 2020 ilmestynyt uutiskirje. Sen keskeisintä kohderyhmää ovat liiton jäsenyhdistysten luottamusjohto, toimihenkilöt ja vapaaehtoiset aktiivit, mutta se on vapaasti kaikkien halukkaiden tilattavissa. Uutiskirje antaa vinkkejä yhdistystoiminnan järjestämiseen ja auttaa lukijaansa pysymään kartalla liiton ajantasaisista suunnitelmista ja aikatauluista sekä viranomaisten tuoreista linjauksista. Periskooppi ilmestyy vuonna 2020 neljä kertaa.

Lisää tietoa Periskoopista, linkit Periskoopin jo julkaistuihin numeroihin ja tilausohjeet löydät Periskoopin omalta sivulta.


Sivu päivitetty