Siirry pääsisältöön

Tule kokemaan musiikin monet ulot­tu­vuu­det musa­vii­kon­lop­puun 21. -23.4.

Oletko ajatellut soittamisen, laulamisen, säveltämisen ja sovittamisen olevan asioita, joita ainoastaan musiikin paatuneet ammattilaiset tekevät kammioissaan tuhansia tunteja harjoiteltuaan? TÄmä myytti sekä monia muita kumotaan, kun osallistut musaviikonlopuun Eurajoen opistolla 21 -23.4.

Aika

Paikka

Eurajoen kristillinen opisto

Voit olla joko vasta-alkaja tai jo pidemmällä oleva muusikko. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla aiempaa soittotaitoa tai musiikin harrastustaustaa. Ota mukaasi ennakkoluuloton asenne ja mahdollinen oma instrumenttisi. Pääset tutustumaan musiikkiin bändin jäsenenä soittaen tai laulaen. Lisäksi tarjolla on valinnaisia työpajoja, joissa voit keskittyä niin musiikin säveltämiseen / sovittamiseen, käytännönläheiseen musiikin teoriaan ja erilaisiin soittimiin. Teknologiapajassa voit saada  niksejä äänittämisestä ja musiikkiin liittyvistä teknisistä avuista, kuten äänityslaitteista sekä tietokone ja puhelinsovelluksista. Asiantuntevilta ohjaajilta saat myös niin halutessasi monia hyödyllisiä vinkkejä. Tärkeintä on kuitenkin yhdessä tekeminen sekä onnistumisen kokemukset. Tule mukaan!

 

Tämä musa-viikonloppu on tarkoitettu kaikille näkövammaisille nuorille iältään 12 – 30 -vuotiaille ympäri Suomea. Osanottomaksuun sisältyy ohjelma, ruokailut, majoitus ja matkat. Hinta on 95 € nuorelta. Ilmoittautumiset Näkövammaisten liiton www.nkl.fi/nuoret -sivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 19.3.2023.

 

Tervetuloa mukaan! Lisätietoja antaa ja kysymyksiin vastaa mielellään Näkövammaisten liiton nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohonen sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi tai puhelimitse 050 596 5022.