Om förbundet

Vi arbetar för att personer med synnedsättning kan leva ett så jämställt och innehållsrikt liv som möjligt tillsammans med de övriga. Tillsammans ser vi mer.
Kolme nuorta, hymyilevää aikuista kahvilassa.

Näkövammaisten liitto on näkövammaisten ihmisten etu-, asiantuntija- ja palvelujärjestö. Lue toiminnastamme, arvoistamme ja hallinnostamme.

Näkövammaisten liittoon kuuluu 14 alueyhdistystä ja yhdeksän valtakunnallista toimialayhdistystä. Tule mukaan toimintaan ja liity jäseneksi!

Näkövammaisten liiton yhteystiedot, y-tunnus ja laskutusosoite sekä osoitteenmuutos- ja palautelomakkeet.

Näkövammaisten liitto järjestää koulutusta, tuottaa podcasteja, on mukana kansainvälisessä näkövammaistyössä – ja paljon muuta.

Näkövammaisten liiton viestijöiden yhteystiedot, logot ja kuvat sekä uusimmat tiedotteet. Ota yhteyttä, kun teet juttua näkövammaisuudesta!

Tutustu toimintaamme videoita katsellen. Seuraa vaikkapa opaskoira Vikiä Näkövammaisten liittoon ja Iiris-keskukseen.

Näkövammaisten liitossa on noin 130 työntekijää, ja koko järjestössämme yhteensä noin 180. Liity joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Tähän osioon olemme koonneet tietoa Näkövammaisten liitto ry:n keräämistä henkilötiedoista ja rekisteröityjen oikeuksista.

Näkövammaisten liiton verkkosivusto on saavutettava kaikille käyttäjille. Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää!

Kuka on näkövammainen? Mitä hyötyä on näkövammaisyhdistyksen jäsenyydestä? Miten pääsen näkövammaisten kirjaston asiakkaaksi? Katso vastaukset tältä sivulta.