Voi­ma­va­ro­ja arkeen -kurssi

Tällä sivulla

Sisältö

Kurssilla kartoitetaan ja pohditaan arjessa tarvittavia voimavaroja ja itsestä huolehtimista sekä suhdetta omaan ympäristöön. Kurssilla pyritään löytämään hyvinvoinnin tueksi omia voimavaroja tukevia ja vahvistavia keinoja. Työskentelymenetelminä ovat ammatillisesti ohjatut ryhmäkeskustelut, pienryhmätyöskentely ja kehotietoisuusharjoitteet.

Kurssi on osallistujille maksuton.

"Keskustelujen alustukset johdattivat osallistujat antoisiin keskusteluihin, joita sitten ohjaajat osasivat tiivistää. Keskustelujen sisällöt vastasivat hyvin kurssille asettamiini tavoitteisiin. Erittäin hyödyllisinä koin erilaiset kurssilla tehdyt mielikuvaharjoitukset ja stressin vähentämiseen liittyvät rentoutusharjoitukset.”

Kenelle

Kurssi on tarkoitettu työelämässä oleville näköongelmaisille ja näkövammaisille, joilla näkemisen haitta vaikeuttaa arjen jaksamista. Kurssille valitaan henkilöitä, jotka toimivat näönvaraisesti.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Neuroliiton kanssa. Kurssille osallistuu myös heidän kohderyhmäänsä. Neuroliiton asiakkaat hakevat tälle kurssille oman järjestönsä kautta.

Ajankohta

Voimavaroja arkeen -kurssi järjestetään keskiviikkoisin 6.5., 27.5., 12.8., 2.9., 23.9. ja 28.10.2020 klo 16–19. Paikkana on Iiris-keskus (Marjaniementie 74, Helsinki, Itäkeskus).

Hakuaika on päättynyt 6.3.2020.

Kurssille hakeminen

Hakuaika on päättynyt.

Lisätiedot

kehittämispäällikkö Annamaija Ketola
p. 040 7232973
annamaija.ketola@nkl.fi


Sivu päivitetty