Ver­tais­tu­ki

Yhdistyksemme järjestävät toimintaa eri puolilla Suomea, ja sähköisillä kanavillamme voit vaihtaa ajatuksia muiden näkövammaisten kanssa. Tervetuloa mukaan!
Kolme nuorta, hymyilevää aikuista kahvilassa.

Tässä osiossa

Alueyhdistykset ja toimialayhdistykset

Alueellisten näkövammaisyhdistysten yhtenä tärkeimmistä tehtävistä on järjestää harrastus- ja virkistystoimintaa. Monilla yhdistyksillä on myös paikallisia näkövammaiskerhoja, mutta palvelujen sisältö vaihtelee yhdistyksittäin. Myös valtakunnallisten jäsenyhdistysten kautta voit löytää mielekästä vertaistoimintaa.


Näkövammaisten keskustelukanavat

Keskustelukanavat tarjoavat alustan näkövammaisten ihmisten vertaistukeen. Palvelussa on kymmeniä sähköpostilistoja, joiden aihepiirit vaihtelevat mobiililaitteiden käytöstä järjestöpolitiikkaan ja uusista tuotteista uskontoon.

Osa kanavista on varattu pelkästään tiedottamiselle (esim. ilmoitukset ja nkl-tiedotteet).


Facebook

Facebookissa toimii suomenkielisiä ryhmiä ja sivuja, joiden yhdistävä tekijä on näkövamma. Jos jokin alla olevista linkeistä ei toimi, ryhmät ja sivut löytyvät Facebookin hakutoiminnolla.

  Ryhmissä vertaisuutta ja toimintaa:

  Yksityisten ryhmien keskusteluja voivat lukea vain ryhmän jäsenet. Ryhmään voi hakea mukaan painamalla "liity ryhmään" -painiketta.

  Lisäksi Näkövammaisten liitolla on Facebook-sivut, joilta löydät paljon ajankohtaista tietoa näkövammaisuudesta ja toiminnastamme:

  Facebookissa ovat myös monet näkövammaisyhdistykset, jotka löytyvät hakemalla Facebookista yhdistyksen omalla nimellä.
  LinkedIn

  LinkedIn tarjoaa työ- ja työhyvinvointiaiheista keskustelua. Löydät Näkövammaisten liiton LinkedIn-tilin tämän linkin takaa- Ulkoinen linkki.


  Sivu päivitetty