Siirry pääsisältöön

DiDa - Di­sa­bi­li­ty Day Art and Action -tapahtuma

Kansainvälisen vammaisten päivän DiDa - Disability Day Art and Action -festivaalin teemoja ovat muoti, muotoilu ja monenlaisten minuuksien tyylit.

Aika

Paikka

Helsingin Musiikkitalo, Ravintola-Klubi, Mannerheimintie 13a

Ohjelma

Ohjelmassa mukana ovat mm. japanilainen multimediataiteilja Mari Katayama sekä Voice of Finlandista tuttu Leena Hästbacka.

Luvassa on monimuotoista taidetta: musiikkia, performansseja, kuvataidetta, mielenkiintoisia keskusteluja sekä vuotuisen Vimma-kulttuuripalkinnon jako.

Tänä vuonna DiDa myös laajentuu Helsingin ulkopuolelle ja osa ohjelmasta striimataan Torniosta, Oulusta, Jyväskylästä sekä Intian Duncasta.

Festivaali on esteetön, maksuton ja ikärajaton. Ovet avataan 15.00. Tervetuloa mukaan!

Saavutettavuus: Tapahtumassa on viittomakielen tulkkaus ja kirjoitustulkkaus. Tila on esteetön. Musiikkitalo on kynnyksetön ja liikkumisesteetön. Kaikkiin talon kerroksiin pääsee hissillä. Musiikkitalon infosta voi lainata pyörätuolin, ja kaikissa kerroksissa on esteettömät WC-tilat. Opasteet ja porraskaiteet ovat kohomerkittyjä, ja lattioissa on ohjauslistat. Lisätietoja saavutettavuudesta Musiikkitalon verkkosivuilla.- Ulkoinen linkki

Voit seurata ohjelmaa myös verkossa. Linkki julkaistaan myöhemmin DiDan verkkosivuilla- Ulkoinen linkki.

Tapahtuman järjestävät Kynnys ry, Tukilinja-säätiö, Kulttuuria kaikille -palvelu, Aula-työkoti ja Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry.