Siirry pääsisältöön

Nuorten mökki-vii­kon­vaih­de Hauholla

Mikä hiton HauHo? Juicen kappale tiivistää Hauhosta oleellisen, joten pysymme viikonlopun tiiviisti Leppäniemen hirsihuviloilla. Meille on varattu kolme 10-hengen marjamökkiä. Ajankohta on keskellä talvea lumisen, eli perjantaista 3. sunnuntaihin 5.2.2023.

Aika

Paikka

Hauho, Leppäniemen hirsihuvilat

Mitä kuuluu hauskaan mökkiviikonloppuun? Loistavan seuran lisäksi tietenkin pelaamista, saunomista ja itse ruuan kokkaamista. Vanha Hauholainen sananlaskuhan kertoo, että jos et kokkaa, niin nälkäsi kasvaa. Taidammepa vielä ehtiä viikonlopun aikana kokeilemaan lumikenkäilyä ja järjestämään mökkiolympialaiset. Mutta tärkeintä on, että meillä ei ole minuuttiaikataulua poislukien kotiinlähtö. 😊

 

Rento mökkiviikonloppu on tarkoitettu kaikille näkövammaisille 12 – 30 -vuotiaille ympäri Suomea. Osanottomaksuun sisältyy ohjelma, ruokailut, majoitus ja matkat. Hinta on 95 € nuorelta. Ilmoittautumiset Näkövammaisten liiton www.nkl.fi/nuoret -sivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään tiistaina 3.1.2023. Koska sänkypaikkoja ei saada lisää, niin nuorten maksimimäärä on 24. Tämä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Tervetuloa mukaan! Lisätietoja antaa ja kysymyksiin vastaa mielellään Näkövammaisten liiton nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohonen sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi tai puhelimitse 050 596 5022. Jos Jouluna tulee kysyttävää, niin odotathan rauhassa seuraavaan vuoteen.