Nuorten ly­hy­te­lo­ku­va-teemainen vii­kon­lop­pu Ylö­jär­vel­lä

Aika

Paikka

Ylöjärvi

Ylöjärvellä, Eppujen kotimaassa sijaitsee leirikeskus Kivijärvi. Kivijärvi toimii näyttämönä NKL:n nuorisotoimen lyhytelokuvassa. Kuvausviikonloppu on 12.-14.3, eli viikon 10 lopussa. Vahva tarkoitus on saada lyhärin ensinäytös sunnuntain lounaan jälkeiseen hetkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen kokoonnumme kaikki yhdessä Teamsiin maalailemaan käsikirjoitusta levein pensselein. Valitsemme teeman ja ideoimme käsikirjoitusta yhdessä. Itse viikonlopun aikana tutustutaan elokuvatuotannon vaiheisiin: esituotanto, kuvaus, lopputuotanto eli viimeistellään käsikirjoitus, kuvataan, näytellään, rakennetaan äänimaailmaa ja viimeistellään tuotoksemme. Jokaiselle löytyy varmasti omat halutut roolinsa.

 

Tuotantoryhmään mukaan ilmoittaudutaan www.nkl.fi/nuoret- Ulkoinen linkki sivulta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkona 3.2. Tämän Näkövammaisten liiton nuorisotoimen viikonlopun hinta on 90 €, joka sisältää majoituksen, matkat, ruuat ja ohjelman. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 12 - 30 -vuotiaat näkövammaiset nuoret ympäri Suomea.

 

Erikseen on mainittava, että koko leiri mahtuu kerralla saunaan ja saunaa kuulemma lämmitetään 5 tuntia ennen saunavuoroa. Odotukset olisivat ilman avantoakin jo korkealla, mutta nyt tämä on jo itse syy lähteä mukaan. 

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä Teemu Ruohoseen 050 596 5022 tai teemu.ruohonen@nkl.fi jos sinulla heräsi mitään kysymyksiä. Tervetuloa mukaan!

 


Sivu päivitetty