Peruttu: Nuorten Ysäri takasi -kesäleiri

Nuorten kesäleiri on peruttu kesältä 2020 koronatilanteen vuoksi.

Aika

Paikka

Valkealan opisto, Kouvola

Peruttu.

Tänä kesänä aikakone ponnauttaa sinut takaisin 90-luvulle. Päädyt Kouvostoliittoon ja siellä tarkemmin Valkealan kristilliselle opistolle. Se on fifty-sixty, miten käy. Oletettavasti osut päiviin 30.6.–5.7.

Kuka on Kingi? Selviää varmasti myös takasi ysärillä leiriolympialaisissa. Yks, kaks, koli, neli. Kaik yhes koos ja mukaan on sattunut erilaisia liikuntapajoja. Kyllä lähtee! Koko porukka retkelle Tykkimäkeen. Se on hiinä ja hiinä pitääkö viimeisen illan pyjamabileisiin valmistautua etukäteen. Jumankauta, juu nääs päivää ja emme takuulla unohda saunomista ja uimista edes ysärillä. Kuka muuten voittaa EM-jalkapallossa, se on Kanada!

Asiaa… Koko tämä Näkövammaisten liiton nuorten kesäleiri maksaa 200 €. Herää pahvi! Käsittämättömästi hinta sisältää ohjelman, ruuat, majoituksen, matkat, siis koko setin. Matkailmoitus ysärille tulee tehdä viimeistään 24.5.2020 tällä ilmoittautumislomakkeella- Ulkoinen linkki. Do-dih, ysäri on tarkoitettu kaikille 12–30-vuotiaille näkövammaisille nuorille ympäri Suomea. Apuvaaa saat puhelimitse Teemulta 050 596 5022 tai sähköpostitse teemu.ruohonen@nkl.fi.

Elämä on laiffii, eli tervetuloa yksin tai frendien kanssa ysärille.

Kuuntele Ysäri takasi -kesäleirin äänimainos!- Ulkoinen linkki

 

 


Sivu päivitetty