Nuorten etäilta 14.5.

Vietetään ilta yhdessä, vaikka etänä!

Aika

Paikka

Teams

Imatran kylpyläviikonlopun siirtyessä loppuvuoteen, tehdään sitten yhdessä jotain ihan muuta! Näkövammaisten liiton nuoret viettävät etäiltaa Nutorin johdolla Teamsissa. Ilta pärähtää käyntiin kello 17. Alun tutustumisten jälkeen eteesi tulee vaikea päätös, kun joudut valitsemaan illan pajasi. 30 minuutin pajat ovat tietovisat & pelit, Erasmus+ nuorisovaihtojen ja solidaarisuushankkeiden ideointi ja siisti sisäliikunta. Voit valita näistä vaihtoehdoista vain yhden pajan.

 

Tauon jälkeen seuraa illan suola, eli etäpakopelielämys Rikospaikka. 

"Teidät on kutsuttu rikospaikkatutkimukseen! Room Escape Running Rabbitin Rikospaikka on teatterin, pakopelien ja team buildingin yhdistelmä, jossa haastamme nokkeluutenne ja ryhmätyöskentelytaitonne! Panostanne tarvitaan etänä haastavaksi osoittautuneen rikoksen selvittämisessä. Käytte läpi tutkijan kanssa kinkkistä tapausta, kuulustelette syyllisiä ja tutkitte rikospaikkatietoja."

Perjantain loppuun palaamme vielä yhteen ja fiilistelemme iltaa. Illan loppuessa ja saunavuoron kutsuessa kello näyttää 20. 

Ilta on tarkoitettu kaikille näkövammaisille 12-30 -vuotiaille nuorille ja tämä hauskuus on osallistujille ilmainen. Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään tiistaina 11.5. seuraav an linkin kautta. ilmoittaudu tästä linkistä- Ulkoinen linkki

Perjantain Teams-linkin ja joitain lisäohjeita saat keskiviikkona sähköpostiisi.

 

Tervetuloa

Nutor & NKL nuorisotoimi 


Sivu päivitetty