Nuo­ri­so­toi­men ke­sä­kier­tue

NKL:n nuorisotoimi suuntaa heinäkuun lopulla Lahteen, Vantaalle ja Jyväskylään kesäkiertueelle.

Aika

Paikka

Lahti, Vantaa ja Jyväskylä

NKL:n nuorisotoimi suuntaa heinäkuun lopulla Lahteen, Vantaalle ja Jyväskylään kesäkiertueelle. Jokainen päivä alkaa yhteisellä aktiviteetilla, jonka jälkeen olemme ansainneet maittavan aterian. Loppuun jää hyvää aikaa puistopiknikille ja yhteiselle ajanvietolle. Kaupungeissa yhteinen ohjelmamme jää kello 11 ja kello 18 väliin. Tämän päälle täytyy laskea vielä mahdollinen matkustamiseen kuluva aika.

Ohjelma

Tiistaina 28.7. vietämme päivän Pajulahdessa. Pajulahti sijaitsee lähellä Lahtea. Voit valita ohjelmaksi yläköysiradan tai minigolfin.  

Keskiviikkona 29.7. päivämme kuluu ajokokeilussa. Autokoulusta tulee autokoulun opettaja antamaan meille maistiaisia autolla ajamisesta. Alue on suljettu, joten myös 12 vuotiaat pääsevät auton rattiin. Fyysisesti olemme Korsossa, eli Vantaalla. Päivässä tehdään yhteistyötä Vantaan Näkövammaisten kanssa.

Perjantai 31.7. vietämme kesäisen päivän Jyväskylässä. Voit valita ohjelmaksi joko melonnan tai tandem-ajelun. Perjantain yhteistyökumppani on Keski-Suomen Näkövammaiset.

Kenelle

Tapahtumat ovat tarkoitettu kaikille 12–30-vuotiaille näkövammaisille nuorille.

Hinta

Yksittäisen päivän hinta on 15 €. Se sisältää aktiviteetit, ruuat ja matkat. Summa maksetaan tapahtuman aikana joko käteisenä tai pankkikortilla Teemulle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päiviin tapahtuu nuorisotoimen sivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään 15.7. Jokaiseen päivään ilmoittaudutaan erikseen.

Nuoria päivään otetaan maksimissaan 15, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja kiertueesta

Lisätietoja antaa mielellään Teemu Ruohonen sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi tai puhelimella 050 596 5022.

Tervetuloa mukaan kesäkiertueelle!


Sivu päivitetty