Nä­kö­vam­mais­ten nuorten kylpylä-vii­kon­vaih­de Imatralla

Aika

Paikka

Imatran kylpylä

Vuoden viimeinen viikonlopputapahtuma tuo sinut rentoutumaan kylpylään. Imatran kylpylä ottaa Näkövammaisten liiton nuorisotoimen nuoret vastaan perjantaista 26. sunnuntaihin 28.11.2021. Aktiiviseen viikonloppuumme kuuluu luonnollisesti parikin kertaa kylpylästä nauttiminen. Viikonloppu ei kuitenkaan ole pelkästään kylpemistä, vaan mukaan mahtuu muutakin kuten keilaamista, käden taitoja ja läheisen saaren kiertäminen. Viikonlopun odotusarvot ovat jälleen nostettu kohti taivaita. Lähdethän mukaan nauttimaan seurasta, ohjelmasta ja Imatran vetovoimasta kanssamme.

 

NKL:n nuorisotoimen viikonloppu on tarkoitettu kaikille 12-30 -vuotiaille näkövammaisille nuorille. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään sunnuntaina 24.10 www.nkl.fi/nuoret- Ulkoinen linkki -sivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Viikonlopun hinta on 90 €, joka sisältää matkat, majoituksen, ruuat ja ohjelman sekä perinteisesti loistavan seuran.

 

Ilomielin kysymyksiin vastaa ja lisätietoa antaa Teemu Ruohonen puhelimitse 050 596 5022 tai sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi.

 

Tervetuloa mukaan!


Sivu päivitetty