Näkövamma, ura­suun­nit­te­lu ja uraohjaus -webinaari

Mitä tarkoittaa uraohjaus ja kuka sitä voi saada? Voiko yli 50-vuotias hyötyä uraohjauksesta? Millaisissa tilanteissa kannattaa hakea uraohjausta Näkövammaisten liiton työelämäpalveluista?

Aika

Paikka

Teams-webinaari

Esittelemme maanantaina 15.2.2021 klo 18–19 Näkövammaisten liiton uraohjauksen tarjoamaa tukea työelämän erilaisissa tilanteissa.

Tule mukaan

Webinaari välitetään Teams-palvelun avulla. Saat ilmoittauduttuasi ohjeet webinaariin liittymiseen. Jos et pääse mukaan, voit kuunnella webinaarin myöhemmin tallenteena.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään päivää ennen alla olevan linkin kautta.

Tule kuuntelemaan ja kysymään!

Webinaarisarja

Webinaari on osa Näkövammaisten liiton maksutonta Työelämäpalvelut esittäytyy – kuinka voimme auttaa? -webinaarisarjaa. Se on tarkoitettu kaikille työelämää ja näkövammaa pohtiville sekä erityisesti heille, joille työelämää ja näkövammaa koskevat kysymykset ovat tavalla tai toisella ajankohtaisia tai mieltä askarruttavia, niin työelämässä, työelämän liepeillä kuin sen ulkopuolellakin.

Muut sarjan webinaarit:

Tässä webinaarikokonaisuudessa keskitytään voimavaroihin ja työelämässä jaksamiseen, asialliseen kohteluun ja tuen saantiin työelämän haasteissa sekä urasuunnitteluun erilaisissa elämäntilanteissa.

Kaikissa webinaareissa alustajina toimivat Näkövammaisten liiton työelämäpalvelujen työntekijät ja muut asiantuntijat. Kokemuksiaan jakavat myös opiskelevat ja työssäkäyvät näkövammaiset henkilöt.

Webinaarisarja on maksuton.

Tervetuloa mukaan!
Näkövammaisten liiton työelämäpalvelut

Lisätietoja

Webinaarista:
Varpu Punnonen
varpu.punnonen@nkl.fi
p. 050 409 8690

Teams-ohjelmaan ja teknisiin ongelmiin liittyvät kysymykset:
Ville Lamminen
ville.lamminen@nkl.fi


Sivu päivitetty