Minä lähden Pohjois-Karjalaan, lähde sinäkin! - kutsu ke­sä­lei­ril­le

Tiistaina 13.7. NKL:n nuorisotoimen bussi starttaa Helsingistä kohti korpista Suomea. Matkalta on hyvä poimia mukaan kavereita ja matkan päätepisteenä toimii nuorisokeskus Hyvärilä Nurmeksessa. Viimeistään tässä kohtaa voit vaihtaa farkut shortseihin. Viikko Pohjois-Karjalassa sisältää tietenkin perinteiset huiput saunasta uimisen kera ja leiriolympialaisista aina viimeisen illan diskoon. Mukaan mahtuu tietysti myös kaikkea uutta jännää värikuulasodasta ukulelen tuunaukseen ja mahdollisuuteen yöpyä yksi yö teltassa. Mitähän mahtaa löytyä Bomban kaduilta ja Nurmeksen geokätköistä? Monta kokemusta rikkaampana bussimme palaa takaisin ruuhka-Suomeen sunnuntaina 18.7.

Aika

Paikka

Nuorisokeskus Hyvärilä, Nurmes

Näkövammaisten liiton kesäleirille ovat tervetulleita kaikki näkövammaiset 12 - 30 -vuotiaat nuoret ympäri Suomea. Lähdethän sinäkin mukaan! Mainosystävällisesti kesäleirin hinta on 199 euroa ja se sisältää ohjelman, majoituksen, ruuat, matkat ja varmasti hauskan viikon. Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 7.6. www.nkl.fi/nuoret- Ulkoinen linkki -sivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta.

 

Jos jokin asia mietityttää, niin älä epäröi ottaa yhteyttä Teemu Ruohoseen puhelimitse 050 596 5022 tai sähköpostilla teemu.ruohonen@nkl.fi.


Sivu päivitetty