Siirry pääsisältöön

Lyhäri-vii­kon­lop­pu Turussa

Miltä kuulostaisi Jussi-palkinto, tai mahdollisesti jopa Oscar? Nyt sinulla on oiva tilaisuus sellaiseen, kun näkövammaiset nuoret tuottavat oman lyhytelokuvansa!

Aika

Paikka

Tuorlan majatalo, Kaarina

Marraskuun kolmantena viikonloppuna 18. - 20.11. Kaarinan Tuorlan majatalossa mullistamme koko elokuva-alan, kun tutustumme lyhytelokuvan tuotantoon ja ryhdymme yhdessä toteuttamaan sellaista. Elokuvatuotantoon sisältyy muun muassa ideointia, kuvaamista, näyttelemistä, ääniä ja pukuja. Tarjolla on siis useita erilaisia rooleja, joten jokaiselle kiinnostuneelle löytyy varmasti jotakin! Tuotannon ohella tietysti rentoudumme välillä myös viettämään aikaa yhdessä. Viikonloppuun osallistuminen ei vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta, mutta viikonlopusta saat varmasti kokemusta ja kosketuspintaa elokuvatuotantoon!

Lyhytelokuvan aihe tarkentuu kesäkuussa järjestettävässä tapahtumassa, johon kannattaa myös ehdottomasti lähteä mukaan, mikäli projektin aloitus, käsikirjoitus ja ideointi kiinnostaa! Jos et pääse osallistumaan kesän tapahtumaan, mutta olisit kiinnostunut olemaan projektissa mukana jo ennen marraskuuta, ilmaisethan mielenkiintosi!

Tapahtuma on osa näkövammaisten nuorten solidaarisuushanketta, jonka tavoitteena on toteuttaa lyhytelokuva alusta loppuun näkövammaiselle soveltuvin keinoin ja tutustuttaa näkövammaisia nuoria kulttuuritoimintaan.

 

Viikonlopputapahtuma on tarkoitettu kaikille 12 – 30-vuotiaille näkövammaisille nuorille ympäri Suomea. Tapahtuman  osanottomaksu on 90 €, joka sisältää ohjelman, majoituksen, ruuat ja matkat. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 12.10. www.nkl.fi/fi/nuoret- Ulkoinen linkki -sivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta.  Lisätietoja antaa mielellään Näkövammaisten liitosta Teemu Ruohonen puhelimitse 050 596 5022 tai sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi.

Tervetuloa mukaan!