Kutsu Anjalan pelaamo -nuo­ri­so­foo­ru­miin

Aika

Paikka

Nuorisokeskus Anjala, Kouvola

Pelejä, pelejä ja aivan kaikenlaisia pelejä. Viikonlopun jälkeen tietää pelanneensa. Mukana ovat niin suurmestarit, kaukalopelit, pihapelit, lautapelit, korttipelit, roolipelit ja koko foorumin jatkuva leiripeli. Vaikka pelejä riittää, niin kilpailuhenkisyyttä et välttämättä tarvitse, vaan Anjalan pelaamo on tarkoitettu aivan kaikille meille. Pelipaikkamme on Nuorisokeskus Anjala Kouvolassa. Ajanotto starttaa perjantaina 8.10. päivällisen merkeissä ja päättyy sunnuntaina 10.10. joskus lounaan jälkeen.

 

Sunnuntaina aamupäivällä valitaan vuoden 2022 nuorisotoimijaryhmä Nutor. Tänä vuonna valittavana on kaksi jäsentä. Kaikki 12-30 -vuotiaat alueyhdistysten jäsenet pääsevät äänestämään ja olemaan halutessaan ehdolla vaaleissa.

 

Tervetuloa mukaan kaikki 12-30 -vuotiaat näkövammaiset nuoret! Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteesta nkl.fi/nuoret löytyvän lomakkeen kautta viimeistään 5.9.2019. Hinta foorumille on 90 €, joka sisältää majoituksen, ruokailut, matkat ja ohjelman. Lisätietoa ja vastauksia kysymyksiin antaa mielellään nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohonen puhelimitse 050 596 5022 tai sähköpostitse teemu.ruohonen@nkl.fi.

 


Sivu päivitetty