Näkövammaisten Liitto logoNäkövammaisten Liitto logo
Näkövammaisten Liitto logoNäkövammaisten Liitto logo

EBUn heik­ko­nä­köi­syys­ta­pah­tu­ma

Kiinnostaako sinua parantaa heikkonäköisten ihmisten asemaa Suomessa? Tule mukaan parantamaan maailmaa!

Aika

Paikka

Iiris, Marjaniementie 74, Helsinki (Itäkeskus)

Euroopan Sokeiden Unionin- Ulkoinen linkki monivuotinen projekti tuo esiin heikkonäköisten näkökulmaa. Tänä vuonna on Suomen ja Näkövammaisten liiton vuoro pohtia ryhmässä näkövammaisen ihmisen elämää, tarpeita ja vertaistoimintaa heikkonäköisen silmin.

Perjantaina 23.10.2020 kokoonnumme päiväksi (klo 10–18) Iiris-keskukseen Helsingissä. Päivä kuluu näkövammaiskenttää ja Suomea parantaen.

Tervetuloa mukaan!

Osallistujat

Kiinnostaako sinua parantaa heikkonäköisten ihmisten asemaa Suomessa? Tai miettiä asioita kaikkien meidän parhaaksi? Tiedät, mitkä asiat ovat hyvin ja miten palveluja ja toimintaa voisi vielä kehittää. Näkökulmasi on heikkonäköisen aktiivin. Silloin olet oikea ihminen tapahtumaamme.

Mukaan mahtuu enintään 14 heikkonäköistä osallistujaa. Työryhmä rakennetaan tasapainoiseksi iän, alueen ja näkökyvyn mukaan, eli osallistujat valitaan näillä kriteereillä.

Tapahtuma on maksuton

Näkövammaisten liitto tarjoaa päivän aikana lounaan ja kahvit.

Kauempaa Suomesta tuleville tarjotaan matkat julkisilla kulkuneuvoilla ja tarvittaessa yöpyminen Iiriksessä. Tällöin voit saapua jo illalla 22.10. Iirikseen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 15.9. Webropol-lomakkeella- Ulkoinen linkki.

Lisätietoja

Teemu Ruohonen
Näkövammaisten liitto ry
teemu.ruohonen@nkl.fi
p. 050 596 5022


Sivu päivitetty