Julkinen liikenne ja ajo-ohje

Iiris sijaitsee Itäkeskuksen metroaseman lähellä. Itäkeskukseen on hyvät kulkuyhteydet metrolla ja bussilla. Metroasema on kauppakeskuksen yhteydessä ja sieltä on viiden minuutin kävelymatka Iirikseen. Suosittelemme julkisia kulkuneuvoja.

Julkiset liikenneyhteydet

Linkki HSL:n etusivulle alla.

Ajo-ohje autolla

Helsingin keskustan suunnasta

Aja Itäväylää pitkin kohti Itäkeskusta. Käänny oikealle Itäkeskuksen rampista. Käänny heti rampin jälkeen uudestaan oikealle Marjaniementielle. Iiris-keskus sijaitsee Itäväylän ja Marjaniementien kulmassa. Itäpolulle pääsee kääntymällä 100 metrin päästä oikealle Virvatulentielle (paikoitus, tavarantoimitus, huolto).

Muualta Suomesta

Aja Kehä I:n itäpäähän. Lähestyessäsi Itäkeskusta valitse oikeanpuoleinen Turunlinnantielle kääntyvä kaista. Turunlinnantielle päästyäsi aja vasenta kaistaa ja seuraa Roihuvuoren opasteita. Käänny vasemmalle Marjaniementielle. Iiris sijaitsee Marjaniementien oikealla puolella.   

Navigaattorin avulla

Navigaattoriin kannattaa syöttää osoitteeksi Itäpolku 7.

Paikoitus

Kuntoutusasiakkaille on parkkipaikkoja Iiriksen länsipäädyssä. Uudet asiakaspysäköintipaikat sijaitsevat länsipäädyn hiekkakentällä, paikat nro 21-40.

Marjaniementien varressa on lyhytaikaisia asiakaspaikkoja. Taksien kääntöpaikka on pääsisäänkäynnin edessä. Kysy muista parkkipaikoista asiakaspalvelustamme, puhelin (09) 396 041.

Lisätietoa www-sivuillamme

Lisätietoa muilla www-sivuilla