30.1.2019
Avoin työ­paik­ka: jär­jes­tö­toi­min­nan suun­nit­te­li­ja

Näkövammaisten liitto on Suomen näkövammaisyhdistysten kattojärjestö, joka edistää sokeiden ja heikkonäköisten ihmisten oikeuksien toteutumista, tuottaa erityispalveluja ja toimii Suomessa asiantuntijana näkövammaisuuteen ja näkemiseen liittyvissä asioissa. Lisätiedot www.nkl.fi.

Järjestöpalvelut-yksikössämme on avoinna

Järjestötoiminnan suunnittelijan toimi

Järjestötoiminnan suunnittelijan ydintehtäviä ovat jäsenyhdistysten ohjaus-, neuvonta- ja koulutustehtävät, kokemustoimijatoiminta, järjestötiedottaminen ja järjestöpalveluiden kehittäminen. Tehtävän hoitaminen edellyttää järjestötoiminnan tuntemusta, perehtyneisyyttä STEA:n avustustoimintaan ja järjestötoiminnassa käytettävien verkkotyökalujen hallintaa.

Edellytämme hakijalta vähintään ammattikorkeakoulutasoista soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen järjestötyöstä, erityisesti vammaisjärjestötyöstä, ja omakohtaisen kokemuksen näkövammaisuudesta. Työssä tarvitaan yhteistyökykyä, matkustusvalmiutta, aktiivista työotetta, oma-aloitteisuutta, taitoa kirjoittaa suomenkielisiä tekstejä sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 5. Lisäksi palkkaan vaikuttaa mahdollinen henkilökohtainen palkanosa.

Järjestötoiminnan suunnittelija työskentelee Helsingin Itäkeskuksessa Palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä. Työ alkaa huhtikuussa 2019.

Vapaamuotoiset hakemukset, joissa liitteenä cv, 15.2.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen leena.syvanen@nkl.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Markku Möttönen 5.2 ja 12.2 klo 13-15 p. 050 596 5021 tai markku.mottonen@nkl.fi.