1.3.2019
Avoin työpaikka: IT-asiantuntija

Haemme IT-asiantuntijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Osallistut kolmihenkisen ict-tiimin jäsenenä työntekijöiden ict-tukeen, käyttäjähallintaan sekä työasemien, mobiililaitteiden ja sovellusten ylläpitoon ja asennuksiin. Päivittäiset työtehtäväsi ovat tietokoneiden käytön ongelmatilanteiden selvittelyä työpisteissä ja etänä. Lisäksi osallistut it-ympäristömme päivitys- ja kehitysprojekteihin.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä tiiviissä tiimissä mielenkiintoisessa työpaikassa. Työpaikka sijaitsee palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä Helsingin Itäkeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme työntekijöillemme maksuttoman kuntosalin käytön ja edullisen työpaikkaruokailun.

Etsimällämme henkilöllä on
  • tietotekniikka-alan koulutus ja työkokemusta IT-lähituesta
  • todennettua osaamista tai vankkaa työkokemusta Windows-työasemien, Office-tuotteiden, Active Directoryn ja palvelimien ylläpidosta
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot suomen kielellä
  • oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä
  • valmiutta omatoimiseen perehtymiseen ja tiedonhakuun englanninkielisistä lähteistä
Arvostamme kokemusta ja todennettua osaamista myös seuraavilta osaamisalueilta:
  • Office 365, Azure, SCCM, ITSM, IAM, Linux, virtualisointi- ja konttiteknologiat
  • näkövammaisuus ja näkövammaisten käyttämät apuvälineohjelmistot (Jaws, Zoomtext)
  • verkkoteknologiat (IP-verkot , DNS, DHCP, VLAN)
Palkkaus muodostuu sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan (vaativuusryhmä 5). Tehtävän palkka on noin 2600 euroa/kk, johon lisätään työkokemukseen ja todennettuun osaamiseen perustuva henkilökohtainen palkanosa.

Näkövammaisten liitto on Suomen näkövammaisyhdistysten kattojärjestö, joka edistää sokeiden ja heikkonäköisten ihmisten oikeuksien toteutumista, tuottaa erityispalveluja ja toimii Suomessa asiantuntijana näkövammaisuuteen ja näkemiseen liittyvissä asioissa. Meillä on tällä hetkellä 135 työntekijää, joista valtaosa työskentelee Helsingissä. Lisätiedot www.nkl.fi.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Lähetä vapaamuotoinen, lyhyt suomenkielinen hakemus to 14.3. klo 16 mennessä osoitteessa https://www.turvaposti.fi/viesti/iiro.nummela@nkl.fi
Liitä hakemukseen myös ansioluettelosi.

Tiedustelut 4.3. klo 12–14 ja 12.3. klo 12–14 palvelupäällikkö Iiro Nummela, p. 050 464 5339.