Näkövamma, epä­asial­li­nen kohtelu ja työ­paik­ka­kiusaa­mi­nen -webinaari

Oletko kokenut, että sinua on syrjitty tai kohdeltu epäasiallisesti työssä tai opiskelussa? Mitä tukea Näkövammaisten liitosta ja muualta?

Aika

Paikka

Teams-webinaari

Tiedätkö, mikä on epäasiallista kohtelua tai kiusaamista ja mikä ei? Mitä tukea voi saada Näkövammaisten liitosta ja muualta?

Keskustelemme maanantaina 30.11.2020 klo 18–19 työ- ja opiskelusyrjinnästä näkövammaisen henkilön oman työsyrjintäkokemuksen kautta. Puheenaiheina on epäasiallisen kohtelun ja syrjivien käytäntöjen tunnistaminen sekä keinot ja tuensaantikanavat niihin puuttumiseksi ja lopettamiseksi.

Keskustelemassa Näkövammaisten liiton työelämäasiantuntija Marina Baarman ja kokemuksistaan kertomassa Lea Vihonen.

Tule mukaan

Webinaari välitetään Teams-palvelun avulla. Saat ilmoittauduttuasi ohjeet webinaariin liittymiseen. Jos et pääse mukaan, voit kuunnella webinaarin myöhemmin tallenteena.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään päivää ennen alla olevan linkin kautta.

Tule kuuntelemaan ja kysymään!

Webinaarisarja

Webinaari on osa Näkövammaisten liiton maksutonta Työelämäpalvelut esittäytyy – kuinka voimme auttaa? -webinaarisarjaa. Se on tarkoitettu kaikille työelämää ja näkövammaa pohtiville sekä erityisesti heille, joille työelämää ja näkövammaa koskevat kysymykset ovat tavalla tai toisella ajankohtaisia tai mieltä askarruttavia, niin työelämässä, työelämän liepeillä kuin sen ulkopuolellakin.

Sarjan tulevat webinaarit:

Tässä webinaarikokonaisuudessa keskitytään voimavaroihin ja työelämässä jaksamiseen, asialliseen kohteluun ja tuen saantiin työelämän haasteissa sekä urasuunnitteluun erilaisissa elämäntilanteissa.

Kaikissa webinaareissa alustajina toimivat Näkövammaisten liiton työelämäpalvelujen työntekijät ja muut asiantuntijat. Kokemuksiaan jakavat myös opiskelevat ja työssäkäyvät näkövammaiset henkilöt.

Webinaarisarja on maksuton.

Tervetuloa mukaan!
Näkövammaisten liiton työelämäpalvelut

Lisätietoja

Webinaarista:
Varpu Punnonen
varpu.punnonen@nkl.fi
p. 050 409 8690

Teams-ohjelmaan ja teknisiin ongelmiin liittyvät kysymykset:
Ville Lamminen
ville.lamminen@nkl.fi


Sivu päivitetty