Vastaa kyselyyn verk­ko­kaup­po­jen saa­vu­tet­ta­vuu­des­ta

Ostatko tuotteita tai palveluita verkkokaupoista? Tai jos et asioi verkkokaupoissa, mistä syystä? Haluaisitko asioida verkkokaupassa, mutta et sitä juurikaan tee, koska se on työlästä, aikaa vievää, epäluotettavaa tai edellyttää avustajan apua?

Keräämme sähköisellä kyselyllä näkövammaisten ihmisten kokemuksista liittyen verkkokauppojen saavutettavuuteen. Kyselyn avulla selvitetään, miten laajalti näkövammaiset asiakkaat asioivat verkkokaupoissa ja miten helppoa tai vaikeaa verkkokauppa-asiointi on. Tulosten perusteella voidaan myös auttaa verkkokauppoja parantamaan asiakaskokemustaan saavutettavammaksi.

Kyselyyn vastaaminen vie lyhimmillään vain 5 minuuttia. Kyselyn tulokset julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Kysely on tehty Microsoft Forms -työkalulla, jonka kaikkia saavutettavuusongelmia emme ole pystyneet ratkaisemaan. Pahoittelemme tätä kovasti. Kokemuksemme mukaan ruudunlukijan kanssa kysely toimii parhaiten Windows-tietokoneella.

Kyselyn järjestää Avaava Oy- Ulkoinen linkki, saavutettaville digipalveluille omistautunut konsulttitoimisto, yhteistyössä Näkövammaisten liiton kanssa. Kyselyssä kerättäviä tietoja käsitellään Avaavan tietosuojaselosteen- Ulkoinen linkki mukaisesti.

Tarvittaessa kyselystä antaa lisätietoja Avaavan johtava saavutettavuusasiantuntija Azra Tayyebi: azra.tayyebi@avaava.fi tai p. 044 973 6031.


Sivu päivitetty