Tavoitat meidät myös Be My Eyes -so­vel­luk­ses­ta

Be My Eyes -sovellus tuo näkökyvyn näkövammaisten ihmisten käyttöön. Nyt sovelluksen kautta tavoittaa videoyhteydellä myös Näkövammaisten liiton asiantuntijat.

Näkövammaisten liittoon voi nyt olla yhteydessä myös Be My Eyes -sovelluksen kautta. Lisätietoa ja ohjeet Näkövammaisten liitolle soittamisesta löydät Be My Eyes-sovelluksen Spesialistiapu-osion kautta.

Be My Eyes -sovellus toimii vapaaehtoisvoimin

Be My Eyes on sovellus, joka hyödyntää teknologian ja ihmisyhteyden voimaa ja tuo näkökyvyn näkövammaisten ihmisten käyttöön. Näkevät Be My Eyes -vapaaehtoiset tarjoavat suoran videoyhteyden avulla visuaalista apua. Näkövammainen ihminen voi sovelluksen kautta kysyä vapaaehtoiselta esimerkiksi sitä, ovatko sukat samanväriset, onko huoneessa valot päällä, näkyykö jossain pudonnut korvakoru tai mikä esillä olevista maustepusseista on pippuri.

Be My Eyes -sovellus on ilmainen ja saatavilla sekä iOSille- Ulkoinen linkki että Androidille- Ulkoinen linkki. Palvelun käyttäminen vaatii sovelluksen lataamisen lisäksi vain internet-yhteyden.

Noin 500 suomalaista näkövammaista käyttää Be My Eyes -sovellusta, joten suomenkielisiä vapaaehtoisiakin aina tarvitaan.

Apua ammattilaisilta

Vaikka Be My Eyes -sovellus muuten toimii vapaaehtoisvoimin, löytyy Spesialistiapu-osiosta yhteystietoja ja suora videopuheluyhteys myös ammattilaisille.

Yhteyden ottaminen on helppoa: Mene Be My Eyes -sovelluksen Spesialistiapu-osioon, valitse Näkövammaisjärjestöt-valikon alta Näkövammaisten liitto, ja klikkaa soita-painiketta.

Be My Eyes -vastaajat ovat valmiina vastaamaan kaikkiin näkövammaisuuteen liittyviin kysymyksiin arkipäivisin (ma–pe) klo 12–15. Vastaajat ovat Näkövammaisten liiton asiantuntijoita. Tämäkin palvelu on maksuton.

Näkövammaisten liiton yhteystiedot

Be My Eyes -sovelluksen kautta soitettu videopuhelu on vain yksi tapa tavoittaa Näkövammaisten liiton työntekijät. Meidät tavoittaa edelleen myös puhelimitse ja sähköpostitse:

Lisätietoja

digitalisaatioasiantuntija Ville Lamminen
Näkövammaisten liitto ry
p. 050 400 2313
ville.lamminen@nkl.fi


Sivu päivitetty