Saa­vu­tet­ta­vuus­te­ko 2017 -tunnustus Jani Ruus­ka­sel­le

Ruuskanen on ollut mukana mm. Suomi.fi- ja Palveluväylä-hankkeissa sekä Saavutettavuus huomioitu -leiman ohjausryhmässä.

Näkövammaisten liitto on jakanut Saavutettavuusteko-tunnustuspalkintonsa hankepäällikkö Jani Ruuskaselle Väestörekisterikeskuksesta.

Hän on ollut mukana muun muassa Suomi.fi-hankkeessa, hankepäällikkönä valtiovarainministeriön Palveluväylä-hankkeessa ja Näkövammaisten liiton, käyttäjälähtöisen suunnittelun asiantuntija Adagen ja Yleisradion yhteisessä Saavutettavuus huomioitu -leiman ohjausryhmässä. Ruuskanen on lisäksi vuosien varrella konsultoinut näkövammaisia, jotta heidän tarpeensa huomioitaisiin, kun sähköisiä palveluita kehitetään ja toteutetaan.

Palkinto luovutettiin kansainvälisenä saavutettavuuspäivänä 17.5.2017 Helsingin Narinkkatorilla.

Näkövammaisten liitto jakaa Saavutettavuusteko-tunnustuspalkinnon yksittäiselle ihmiselle tai organisaatiolle, joka on edistänyt toiminnallaan saavutettavuutta ja näin tukenut näkövammaisten itsenäistä elämää ja tiedonsaantia.

Saavutettavuusteko-tunnustus jaettiin nyt toisen kerran.

Jani Ruuskanen seisoo turkoosin seinän edessä, hänellä on silmälasit, lyhyt tumma tukka ja musta paita. Hän pitelee käsissään kylttiä, jossa lukee "Julkiset palvelut kuuluvat kaikille, #designforallbylaw, Suomi.fi".
Jani Ruuskanen

Lue lisää


Sivu päivitetty