Pu­he­lin­rin­ki tarjoaa nuorille jut­tuseu­raa ja ver­tai­suut­ta

Minun näköinen mieli -hankkeen nuorten puhelinrinki on tarkoitettu 13–19-vuotiaille. Tervetuloa löytöretkelle itseesi ja toisiin!

Näkövammaisten liitossa on käynnissä Minun näköinen mieli -hanke, jonka tavoitteena on tukea näkövammautuneiden ihmisten sopeutumista uuteen elämänvaiheeseen. Hankkeessa on järjestetty muun muassa puhelinrinkejä, joissa jaetaan arjen haasteita ja löydetään vertaisten kanssa uusia voimia päästä niistä yli.

Hankkeelle on esitetty toive, että myös nuoret saisivat oman puhelinringin. Toive toteutuu.

Nuorten puhelinrinki on tarkoitettu 13–19-vuotiaille nuorille ympäri Suomea. Rinki kokoontuu viisi kertaa ja kestää tunnin kerrallaan. Nuoret suunnittelevat kerroille omat teemat, ja rinki sisältää myös keskittymisharjoitteita. Ringissä jaetut asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia, ja jokaisella on yhtä paljon aikaa puhua.

Rinki kokoontuu kaikille sopivana ajankohtana ja alkaa, kun tarpeeksi ihmisiä on ilmoittautunut. Ryhmään mahtuu viisi nuorta sekä kokoonkutsuja. Tule mukaan mielenkiintoiselle löytöretkelle itseesi ja toisiin!

Ilmoittautuminen: hankekoordinaattori Jutta Saanila / Minun näköinen mieli -hanke, p. 050 533 9491 tai jutta.saanila@nkl.fi.


Sivu päivitetty