”Parempaa tak­si­pal­ve­lua et löydä!” kehuvat Vuoden tak­siam­mat­ti­lai­sen asiakkaat

Taksiyrittäjä Kai Nieminen on Vuoden taksiammattilainen 2020. Raadissa oli mukana mm. Näkövammaisten liiton järjestöjohtaja Sari Kokko.

Tiedote 9.2.2021

Vuoden taksiammattilainen 2020 on jalasjärveläinen taksiyrittäjä Kai Nieminen. Kilpailun asiantuntijaraati oli valinnassaan yksimielinen. Valinta perustuu asiakkaiden ylistäviin arvioihin Niemisen yrityksen monipuolisesta ja asiakaslähtöisestä palvelusta. Parempaa taksipalvelua et löydä!” kehuvat asiakkaat.

Niemisen yritys toimii Etelä-Pohjanmaalla, kotipaikkanaan vuonna 2016 Kurikkaan liittynyt Jalasjärven alue. Alle 10 000 asukkaan alueella toimivan yrityksen tavoitteena on tarjota mahdollisimman monipuolista palvelua neljällä taksiautolla. Taksiyrityksen asiakkaina onkin niin erityislapsia, vanhuksia kuin bilekuljetusta kaipaavia nuoria aikuisia.

Palvelualan ammattilainen

"Kain toiminnasta huokuu kunnioitettava 'koko kylä kasvattaa' -periaate. Hän on esimerkiksi taksissa matkustaville nuorille ja erityislapsille turvallinen ja luotettava aikuinen", kuvaa raati valintaperusteitaan.

Asiakkaiden antamissa perusteluissa korostuu myös Niemisen sitoutuminen työhönsä täydellä sydämellään asiakkaan tarpeita kuunnellen.

"Suurella sydämellä hoituu kyyti kuin kyyti! Ohessa parannetaan maailmaa ja kevennetään sydäntä, luottokuski ei lavertele", kehuvat asiakkaat.

Palkitsevinta on asiakkaiden luottamus

"Kyllähän se on hienoa, kun asiakkaat valitsevat oman yritykseni palvelemaan itseään ja läheisiään. Kun vanhemmat pyytävät kuljettamaan erityislastaan terapiaan, on se todellinen luottamuslause vanhemmilta", Nieminen kiittää asiakkaitaan saamastaan luottamuksesta.

Hän kertoo sovituissa aikatauluissa pysymisen, turvallisuuden ja vaitiolon olevan toimintansa kulmakiviä, joista pidetään viimeiseen asti kiinni ja joihin sitoutuvat myös yrityksen työntekijät. "Näiden periaatteiden päälle on helppo rakentaa luottamuksellista asiakassuhdetta, kun asiakkaan ei tarvitse murehtia."

Kunniamaininnat

Voittajan lisäksi erityisen kunniamaininnan saivat Petteri Hietanen Järvenpäästä, Timo Kemppinen Imatralta, Meri Laine Helsingistä, Anne Mannila Hartolasta, Iiro Parviainen Helsingistä, Joni Pyykkö Tuusulasta, Erik Sillman Kirkkonummelta sekä Markku Vuorvirta Espoosta. Lämpimät onnittelut kaikille!

Vuoden taksiammattilainen -kilpailu

Vuoden taksiammattilainen -kilpailu järjestettiin neljättä kertaa. Se on jatkoa vuosina 1982–2008 yhteistyössä Seura-lehden kanssa järjestetylle Vuoden taksiautoilija -kilpailulle. Molemmissa kilpailuissa ehdotuksia on pyydetty taksien asiakkailta.

Asiakkaiden ehdotusten perusteella asiantuntijaraati valitsee ehdokkaista kilpailun voittajan. Tämän vuoden raatiin kuuluivat Näkövammaisten liiton järjestöjohtaja Sari Kokko, Poliisihallituksen poliisiylitarkastaja Hannu Kautto, viime vuoden kilpailun voittaja taksiyrittäjä Pauli Marjakangas ja Taksiliiton puheenjohtaja Kai Andersson.

Lisätietoja

järjestöpäällikkö Katja Saksa, p. 044 3620706, katja.saksa@taksiliitto.fi

Vuoden taksiammattilainen Kai Nieminen, p. 0400 80 6010


Sivu päivitetty