Siirry pääsisältöön

Kiin­nos­taa­ko keikkatyö nä­kö­vam­mai­sen avus­ta­ja­na?

Liity avustajapankkiin!

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Näkövammaisten liiton Avustajapankki on henkilöluettelo ihmisistä, jotka ovat kiinnostuneita satunnaiseen keikkatyöhön Näkövammaisten liiton näkövammaisten työntekijöiden avustajina tai yleisavustajina erilaisissa henkilöstön tapahtumissa.

Työtehtävä voi olla esimerkiksi seminaarissa tai työpajassa avustamista tai tapahtumassa opastamista. Palkkaus ja tehtävän käytännön asiat sovitaan jokaisen työkeikan kohdalla erikseen. Työnantajana voi toimia yksittäinen näkövammainen tai yleisavustajatehtävien ollessa kyseessä Näkövammaisten liitto.

Pääsääntöisesti työkeikat ovat pääkaupunkiseudulla. Satunnaisesti niitä voi olla myös muualla Suomessa.

Ilmoittaudu avustajapankkiin sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)listat.nkl.fi. Kerro lyhyesti itsestäsi ja liitä mukaan yhteystietosi, myös puhelinnumerosi.

Lisätietoja avustajapankista antavat asiakaspalvelupäällikkö Riitta Hartikainen, p. 09 3960 4334 tai järjestöjohtaja Sari Kokko p. 050 401 5802.

Jos olet ilmoittautunut avustajapankkiin, mutta et enää halua vastaanottaa työtarjouksia, ilmoitathan siitä meille. Ilmoitathan myös, jos yhteystietosi muuttuvat.