Ehdota Yrit­tä­jä­pal­kin­non saajaa

Näkövammaisten liitto ry:n Yrittäjäpalkinto jaetaan vuonna 2016 seitsemännen kerran.

Palkinto

Joka toinen vuosi jaettavalla yrittäjäpalkinnolla Näkövammaisten liitto haluaa tuoda esiin näkövammaisten yrittäjyyttä, ammatinharjoittamista ja itsensä työllistämistä yhtenä työllistymisen muotona. Samalla liitto haluaa osoittaa arvonantoa niitä näkövammaisia kohtaan, jotka omalla esimerkillä ja sinnikkyydellä raivaavat tietä eteenpäin.

Palkinnon kriteereinä ovat ennakkoluuloton yrittäminen, tuotteet/palvelut ja tuotteiden/palvelujen kehittäminen, yrittäjähenki, selkeä usko omaan tekemiseen, rehellisyys, yhteistyökyky, menestyminen yrittäjänä, yrittäjävuodet sekä mahdollinen muiden henkilöiden työllistäminen.

Ehdota

Toivomme, että ehdotuksessa mainitaan yrittäjän/yrityksen nimen lisäksi toimiala. Jos on tiedossa se kuinka kauan henkilö on toiminut yrittäjänä, niin se on tärkeää mainita. Ehdottajalta/ ehdottajataholta toivotaan ehdotukseen selkeät perustelut sille, miksi juuri kyseistä yrittäjää esitetään palkinnon saajaksi.

Ehdotuksia palkinnon saajaksi voivat tehdä sekä järjestöt että yksityishenkilöt.

Ehdotukset perusteluineen lähetetään 15.8.2016 mennessä osoitteeseen Näkövammaisten liitto ry, hallinnon sihteeri Leena Syvänen, PL 61, 00030 IIRIS tai leena.syvanen@nkl.fi.

Yrittäjäpalkinnon saaja julkistetaan lokakuussa näkövammaisten yrittäjäpäivässä.

Aikaisemmat palkinnonsaajat

Näkövammaistenliiton Yrittäjäpalkinnot:

  • 2014 Päivi Kremenenko, Helsinki
  • 2012 Teuvo Ylitalo, Hämeenlinna
  • 2010 Martin Lindkvist, Sipoo
  • 2008 Eeva-Riitta Fingerroos, Oulu
  • 2006 Seppo Lamminniemi, Kauhava
  • 2004 DI Jukka Jokiniemi, Helsinki (Innojok Oy)

Sivu päivitetty