Ehdota Saa­vu­tet­ta­vuus­te­ko-tun­nus­tus­pal­kin­non saajaa

Tunnustuspalkinto jaetaan ihmiselle tai organisaatiolle, joka on edistänyt toiminnallaan tai tekemänsä verkkopalvelun tai sovelluksen avulla näkövammaisten itsenäistä elämää ja tiedonsaantia.

Näkövammaisten liitto jakaa Saavutettavuusteko-tunnustuspalkinnon yksittäiselle ihmiselle tai organisaatiolle, joka on edistänyt toiminnallaan tai tekemänsä verkkopalvelun tai sovelluksen avulla näkövammaisten itsenäistä elämää ja tiedonsaantia. Jos tunnustuspalkinto jaetaan verkkopalvelulle tai sovellukselle, sen on oltava saavutettava ja helppokäyttöinen.

Nyt pyydämme ehdotuksia palkinnon saajaksi vuonna 2020. Palkinto jaetaan kansainvälisen saavutettavuuspäivän (21.5.2020) yhteydessä, ja sen saajasta päättää Näkövammaisten liiton hallitus.

Lähetä ehdotuksesi palkinnon saajaksi perusteluineen sähköisellä lomakkeella viimeistään 31. maaliskuuta 2020 (linkki poistettu 1.4.2020).

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan pieni palkinto.

Saavutettavuusteko-tunnustuspalkinto on aiemmin myönnetty Aalto-yliopiston opiskelija Joonas Rouhiaiselle (2016), joka kehitti Junat.net-verkkopalvelun ja Väestörekisterikeskuksen hankepäällikkö Jani Ruuskaselle (2017).

Lisätietoa

viestinnän asiantuntija Liisa Lähteenmäki
liisa.lahteenmaki@nkl.fi

järjestöjohtaja Sari Kokko
sari.kokko@nkl.fi


Sivu päivitetty