Siirry pääsisältöön

An­nan­sil­mät-lah­joi­tus­si­vus­to avautui työmme tu­ki­joil­le

Lahjoittaminen on nyt entistä helpompaa! Otimme tärkeän askelen varainhankinnassamme tänään, kun avasimme kaikille työmme tukijoille Annansilmät-lahjoitussivuston. Olethan mukana edistämässä näkövammaisten ihmisten hyvää elämää.

Näkövammaisten liitolla ja sen edeltäjällä Sokeain Keskusliitolla on pitkät perinteet varainhankinnassa, joka alkoi näkövammaisten hyväksi tehtävällä kukkien myynnillä 1920-luvulla. Tämän historian huomioon ottaen on luontevaa, että punainen annansilmät-kukkatunnus on voimakkaasti mukana liiton varainhankinnassa myös tänä päivänä.

Annansilmät-sivusto kutsuu kaikki suomalaiset mukaan auttamaan. Lahjoittamalla olet mukana antamassa näkövammaiselle lapselle hyvän alun elämälle, koululaiselle turvallisen koulutien ja nuorelle laadukkaan koulutuksen ammattiin. Lahjoituksellasi turvaat myös sen, että näkövammaiset ihmiset saavat aikuis- ja vanhuusiässä tukea arjesta ja kriiseistä selviytymiseen.

Sivustolla pääset myös lukemaan siitä ratkaisevan tärkeästä avusta, jota voimme yhdessä sinun kanssasi antaa näkövammaisille ihmisille. Alta klikkaamalla voit lukea Helmin, Antin ja Alvarin tarinat:

Tervetuloa mukaan auttamaan!

Löydät lahjoita-painikkeen nyt myös Näkövammaisten liiton verkkosivujen ylä- ja alalaidasta. Painike johtaa Annansilmät-sivustolle.